e
Banner

Etiketler: kadin icin tasiyoruz



DFDS Türk kadın girişimcileri global arenaya taşıyor


Yayın: 24-08-2020
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi, KAGİDER ile birlikte başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesiyle lojistik sektöründe yeni bir farkındalık yarattı. Kadın girişimcilerin ihracat ürünlerinin ücretsiz olarak taşındığı projeye 100’e yakın başvuru yapıldı. Lojistik sektöründen farklı oyuncuların da destek sunmaya başladığı proje ile kadın ihracatçıların ürünleri Türkiye’nin her tarafından Avrupa’nın her hangi bir noktasına ücretsiz olarak taşınacak.




‘Kadın için Taşıyoruz’ projesiyle Kuzey Afrika kapısı açıldı


Yayın: 25-08-2020
Kategori: Denizyolu

DFDS’nin, KAGİDER ile başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesini Bloomberg HT ekranlarına taşıyan ”Kadın Girişimcilerin Rotası” programının bu haftaki konukları, UTİKAD Yönetim Kurulu üyesi Berna Akyıldız ile Prefsan Prefabrik Kurucusu Ayşe Ağaç Dağ oldu. Akyıldız, projeyi aynı zamanda başında olduğu Transtaş firması olarak Kuzey Afrika’da destekleyeceklerini belirtti.




"Kadın İçin Taşıyoruz”a 108 kadın girişimci başvurdu


Yayın: 19-11-2020
Kategori: Lojistik

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile birlikte başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesine başvurular sonuçlandı. DFDS proje kapsamında, belirlenen 50 kadın girişimcinin ihracat ürünlerine, 1 yıl süreyle ücretsiz taşımacılık desteği verecek. Kadınların yaptıkları ihracata katkıda bulunmayı hedefleyen projede, kadın üreticilerin ürünleri, DFDS’nin Pendik, Yalova ve Mersin kalkışlı taşımacılık ağında Avrupa’ya ulaştırılacak.




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi İzmir’deki ihracatçılarla buluştu


Yayın: 29-07-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi, KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ”Kadın İçin Taşıyoruz” projesini, Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital paneller serisinin beşinci durağı İzmir oldu. Dijital buluşmada proje Ege’nin incisi İzmir’deki ihracatçılara da tanıtıldı.